Onze werkwijze

Rob de Jong verkoopt geen keukens. Hij zet uw wensen om in ideeën en maakt hier een ontwerp van. U kunt dat vervolgens vullen met keukenelementen van uw gewenste merk. Voor Rob aan het werk gaat vraagt hij u hoeveel geld u hiervoor uit wilt trekken. Zijn uiteindelijke ontwerp zal nooit uw prijsindicatie overschrijden.

Wat u ook wilt met uw keuken, Rob maakt het werkelijkheid. De kosten zijn de enige beperkende factor. Ieder huis is verschillend, iedere keuken anders. Het karakter van de keuken is bepalend voor de sfeer in huis. Het plaatje moet kloppen. “Luisteren naar de opdrachtgever en me inleven in zijn situatie zijn de cruciale voorwaarden voor een goed ontwerp”, is Robs credo.

Maar mooi en logisch gaan vaak niet samen. Het vereist vaak veel deskundigheid en creativiteit om de wensen praktisch te verwezenlijken. Niet alleen bezit Rob de Jong deze talenten, ook heeft hij een opleiding en ervaring in de bouw zodat hij u precies kan adviseren wat haalbaar is en wat niet. En dan houdt hij ook nog van koken.