Wie is Presentatie de Jong?

Presentatie de Jong is voortgekomen uit een familiebedrijf, bouwbedrijf De Jong, ruim 85 jaar geleden opgericht door opa De Jong. De vader van Rob zette het bedrijf voort en daarna Rob en zijn twee broers. Gaandeweg ontwikkelden zich drie takken binnen het bedrijf: Houthandel de Jong, Aannemersbedrijf de Jong en Presentatie de Jong. Inmiddels zit Rob de Jong al meer dan 25 jaar in het keukenvak.

Rob de Jong heeft een bouwkundige opleiding. Hierdoor beschikt hij over grote kennis en ervaring op dit vlak en heeft hij gouden handen. En, wel zo handig: Rob spreekt de taal van de bouwvakker. Jaarlijks bezoekt hij trainingen op het gebied van productkennis, verkoop en ontwerp om zijn kennis up to date te houden.

Presentatie de Jong drijft voornamelijk op vaste klanten. Wie eenmaal kennisgemaakt heeft met Robs persoonlijke benadering, loopt niet meer weg.

Rob geeft eerlijk en deskundig advies waarbij hij zich enkel laat leiden door zijn passie voor het keukenvak en zijn eerzucht het onderste uit de kan te halen voor zijn klant. Die service gaat ver. Rob draait er zijn hand niet voor om uren of dagen te zoeken naar details. Hij rust niet voor zijn klanten 100 procent tevreden zijn.

Wij komen graag in contact met u.